Jedno pivo sem jedno pivo tam

Bola som v sobotu vonku a zbalila som si Nemca. Brutálne pekného, pozval ma na pivo takže sa mi to podarilo po 2,5 roku. Síce mal 26, ale neva. Proste sa mi páčil a keďže som videla bozkávajúci sa párik a on stál vedľa mňa, povedala som “tu si dnes niekto zasúloži, ale ja to nebudem” a on sa začal smiať. Potom som mu prešla rukou po vlasoch, prehodila mu laškovne kapucňu na hlavu a už bola ruka v rukáve a jazyk v ústach. Vysoký, modré oči, blondavý, inteligentný, pozeráme rovnaké seriály, scestovaný, nežgrlavý, dobré telo, bozkávanie mohlo byť lepšie, ale bol snaživý. A bolo cítiť, že má veľkého vtáka, lebo mu stále stál. Výborná líbačka, vzal ma na ubahn domov a… nič. Povedal “dobru noc” a ani si nevypýtal číslo. A to sme kecali medzi bozkávaním o cestovaní – bol v Ázii backpack, chápete. A stále mi robil komplimenty. Možno som ho schladila tým, že som mu povedala, že ku mne domov nepôjde (mala som krámy) a potom som sa ho v strede bozkávania spýtala, že ako sa volá, že som zabudla jeho meno. Čo som urobila zle? Fakt nechápem, prečo. Mala som pocit, že máme good time.

 

Inak tento chlapec bol ako dar z nebies v ten večer. Ja expertka na kyslé xsichty som sa vážne snažila baliť. Ale v prostredí slizkých 60tnikov a akurát ukončených bankárov s akné to bolo ťažké. Náladu mi pokazil nejaký Phillip, ktorý si s nami začal pripíjať a točiť neskutočne nudné historky o tom ako robí v banke. Asi som mu mala povedať, že by sa tým nemal chváliť, pretože moc sexy to nie. Ja som na druhej strane aj expertka na mlčanie a keď je trápna konverzácia, tak proste mlčím a flirtujem s mužmi okolo. Ale spýtal sa odkiaľ som (prízvuk neojebeš) a na moju odpoveď povedal, že super Slovensko, je tam lacné pivo a ženy. To je presne tá reakcia, ktorú ako cudzinec čakáte. Som naňho pozrela s pohľadom plným odporu a môjho PMS (prepare to meet satan… áno, mala som krámy, preto si pekný Nemec nezasunul) a povedala som mu, že je kretén. Ale akosi mu to nevadilo… Tak som sa ho spýtala, či ma pozve na pivo a on že nie, z princípu, lebo ženy to degraduje a on je gentleman!!! No Sherlock Holmes by sa v hrobe obracal ako vrtuľa. Som povedala, že by som sa rada nechala degradovať. Začala som pozerať na strop a on sa spýtal, že čo vidím. A tak som  proste musela povedať, že hľadám špagát, pretože sa radšej chcem obesiť ako sa s ním baviť ďalej.

 

 

Ale extra som našla takého, ktorý mal kamaráta, aby sa nenudila moja kolegyňa, kvôli ktorej som vlastne išla von. Nemala sex niekoľko rokov!!! a nakoniec to vyhral ten jej chlap, lebo sa ma spýtala, či by som to na jej mieste urobila a vyspala sa s ním. Na jej mieste by som bola nadržaná ako veverica. Jediné, čo som doporučila bolo, aby to robila s kondómom. Inak tí dvaja boli kolegovia, teda lepšie povedané môj sexoš bol zamestnancom toho druhého.

 

Zajac sa opil v sobotu v noci a zaspal rande, čo ma mierne nasralo, lebo som mohla ísť do fitka…čo by som aj tak nešla, ale išlo o tú predstavu. Tak som si dohodla rande s dosť sexy chlapom, ktorý robí hudbu (tipujem, že je to nejaká kravina), ktorý je vyštudovaný politológ a preto si rozumieme a má aj normálny job, teda nie je iba muzikant:-) A teda ten sa bozkáva o dosť lepšie ako Nemec z baru.  A medzitým sa ozval viking inžinier, že sa cíti osamelý a potrebuje maznanie a že je ochotný pripustiť, aby som prišla k nemu… Njn Pech gehabt.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment